Hellettä ja hiljaiseloa


Viime päivinä on saatu nauttia ihanista helteistä, ja samaan aikaan blogikin on valitettavasti hieman hiljentynyt. Kyllä tällainen nelikiloinen pikkumies vain kummasti saa päivät kulumaan - sen jälkeen kun vauva tuli taloon, ei juuri ole tarvinnut miettiä miten sitä vapaa-aikansa kuluttaisi. Vaan eipä sillä, ihanaahan tämä on! Bloggaamisen kanssa on vain hieman käytettävä mielikuvitusta, jos sitä meinaa ehtiä tekemään; nyt esimerkiksi kirjoittelen tätä postausta iPadilla samalla, kun vauva tuhisee tissillä. Ja siinä nyt viime aikoina ollaankin viihdytty varsin ahkerasti, ja etenkin iltaisin tuntuu siltä, ettei sitä muuta ehdikään tekemään, kuin istumaan sohvannurkassa vauva rinnalla. Muutenhan vielä minkäänlaista rytmiä pikkutyypillä ei oikein ole, joten aika lailla vauvan ehdoilla täällä mennään. Toisaalta ihan virkistävääkin, kun ei voi suunnitella tarkkoja aikatauluja, vaan vauva määrää tahdin!

Kesävauvan kanssa kaikki tuntuu sujuvan melko vaivattomasti. Tietenkään meillä ei ole vertailukohdetta talvivauvaan, mutta olen kyllä nyt jo vitsaillut Kamilille, että mahdollinen toinen vauva voitaisiin sitten ajoittaa syntyväksi suht samoihin aikoihin! On ihanaa, kun voi lähteä vaunulenkeille niin helposti kun pienelle ei tarvitse pukea kauheasti päälle, ja jos nälkä yllättää kesken kaiken, niin imettämään voi istahtaa vaikka puiston penkille. Lisäksi yöheräilyt ja aikaiset aamut eivät tunnu niin raskailta, kun ulkona on valoisaa. Me kyllä niin nautitaan tästä kesästä. Onhan tämä todella erilainen kesä aikaisempiin verrattuna - siihen ei kuulu biitsit, terassit tai ulkomaanreissut, mutta en silti vaihtaisi päivääkään pois. Jo pelkästään se, kun hengailee vauva sylissä parvekkeella lukemassa kirjaa, tuntuu juuri nyt maailman parhaimmalta eikä muuta osaa kaivatakaan. Jotenkin tässä on nyt oppinut elämään ihan eri tavalla hetkessä. Koko ajan ei suunnittele tai haikaile muuta, vaan on tyytyväinen juuri siinä, missä nyt on. On se vain hassu tyyppi ja opettaja tuo pieni ihmisolento. 

Tässäpä nyt taas meidän pikaisia, arkisia kuulumisia. Paljon postausaiheita olisi kyllä mielessä, kunhan vain ehtisi niitä toteuttamaan. Ja toiveitakin saa mielellään esittää - minkälaisia juttuja te tahtoisitte lukea? Viime aikoina on tullut kirjoiteltua vain tällaisia höpinöitä, mutta eiköhän tässä pikku hiljaa päästä taas takaisin kiinni normaaliin bloggaamiseen! 

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. Ihana kuva teistä! :) Blogimaailma tuntuu tosiaan hiljentyneen nyt kuumuudella, kaikki on ulkona nauttimassa kesästä :) Meillä poika syntyi keväällä, mutta olin kyllä samaa mieltä sun kanssa että tosi helppoa oli kun ei tarvinnut talvivaatteita pukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :* joo, kyllä kesä (ja kevät) on varmasti toisin helppoa aikaa pikkuisten kanssa!

   Poista
 2. Ihana! <3 Näytät muuten aivan superhyvältä, eipä uskoisi, että olet muutama viikko sitten synnyttänyt! Huikea mama! :)

  VastaaPoista
 3. Söpöä. :) Itsellä esikoisen laskettu elokuussa niin olisi kiva kuulla enemmän siitä miten vauvan hoito nosteluineen ja muine hoitotoimineen on lähtenyt sujumaan. Tuliko heti synnytyksen jälkeen luonnostaan varmuus vai tuntuiko alkuun vauvan käsittely pelottavalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin yrittää kirjoitella tästä enemmän, mutta sanotaanko nyt ainakin, että kyllä se alkuun aika paljon jännitti!

   Poista
 4. Nämä "höpinätkin" on kuule ihan mukavaa luettavaa. :)

  VastaaPoista
 5. Juuri viikonloppuna puhuttiin, että olisipa ollut kiva kun vauvan la olisi ollut jo alkukesästä/keväällä niin selviäisi vähemmällä pukemisen kanssa :D mutta eiköhän syyskuussa (jos sinne asti mennään) vielä ole ihan suht lämpöistä ettei tarvitse heti alkaa toppakamoja päälle vetelemään:) nautiskelkaahan te perheenä kesästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Alkukesällä kun ei paljon ollut kesästä tietoakaan, niin saisi syksy sitten olla lämmin senkin edestä :D

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.