Sairastuvasta hei


Näyttää siltä, ettei tätä mammaa ihan niin helpolla nyt loppuraskaudessa päästetäkään! Toissayönä nimittäin nousi kuume ja tässä sitä nyt ollaan vuodepotilaana - kotosalla kuitenkin. Kovin korkealle lämpö ei onneksi ole noussut, mutta olo on muuten todella heikko ja voimaton, ja joka paikkaan sattuu. Varsin hyvä ajankohta tällä taudilla, sillä ensi viikollahan pitäisi mahdollisesti jo synnyttää! Tämän viikon piti myös olla oma hemmotteluviikkoni, mutta eiliselle varatun ripsienpidennysajan jouduin perumaan enkä uutta aikaa uskaltanut nyt varata, kun ei yhtään tiedä, milloin tässä nyt sitten alkaa tapahtua. Myös viime hetken hankinnat vauvaa varten oli tarkoitus hoitaa nyt tällä viikolla valmiiksi, mutta katsotaan nyt... Tai sitten täytyy vain lähettää tuleva isä yksinään lastentarvikekaupoille!

Ihan ensiksi iski tietysti huoli siitä, miten vauva voi kun äiti sairastaa. Onneksi kuulemma vauva osaa pitää itsestään huolen, ja voikin tällaisessa tilanteessa huomattavasti äitiä paremmin. Jotenkin tuntuikin, että pikkuisella olikin eilen varsin vauhdikas päivä, kun taas itse sitä ei jaksanut muuta kuin röhnöttää sohvalla ja patistaa miestä palvelemaan. Samalla tosin myös supistukset ovat nyt kovasti lisääntyneet, kun melkein pariin viikkoon ei ole kivuliaista supistuksista oikein laisinkaan tarvinnut kärsiä. Myös ikäva ja melko kovakin paineentunne alapäässä on eilisestä alkaen vaivannut tavallista voimakkaampana. Olisi kyllä kiva, jos pikkuinen siellä alkaisi olemaan valmis tulemaan ulos yksiöstään - tosin mielellään vasta sitten, kun äitikin pysyy taas tolpillaan!

Tänään meillä oli myös Taysiin aika KTG-käyrille. Vauva veteli suurimman osan aikaa tirsoja, mutta sentään välillä heräilikin aiheuttamaan hieman vaihtelua käyrille. Jonkin verran supistuksiakin käyrälle piirtyi, mutta eivät olleet niin säännöllisiä että olisi syytä huoleen, vaikka melko kivuliaita olivatkin. Päästiin siis viikonlopuksi kotiin, ja nyt sitten vain odottelen maanantain seuraava käyntiä ja ultraa! Ehkäpä nyt se sairaalakassin pakkaaminenkin alkaisi vihdoin olla ajankohtaista...

xoxo Nelli

6 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.