Minä suojelen sinua kaikelta


Minä suojelen sinua kaikelta
Mitä ikinä keksitkin pelätä
Ei ole sellaista pimeää
Jota minun hento käteni ei torjuisi
(Ultra Bra)

Täällä sitä ollaan, edelleen sairaalassa. Blogin päivittäminen on tuntunut aika toissijaiselta asialta eikä siihen toisaalta olisikaan juuri ollut aikaa. Vauva täytti eilen viikon enkä voi uskoa miten nopeasti aika on mennyt - ja kuitenkin tuntuu, että tätä sairaalaelämää olisi kestänyt jo paljon kauemmin. Vietän osastolla kaiken mahdollisen ajan, koska haluan olla vauvani lähellä, mutta onhan tämä henkisesti ja fyysisestikin aika rankkaa. Sitä vain haluaisi jo pienen kotiin, että voitaisiin viimein alkaa elää sitä meidän omaa, uutta ihanaa arkeamme.

Eilen luulimme, että olisimme jo päässeet kotiin. Edellisenä iltana ja vielä aamullakin vaikutti siltä, mutta lopulta vauva päätettiin kuitenkin vielä pitää osastolla, sillä hänen verenpaineensa ovat välillä korkeita. Mitään syytä niille ei toistaiseksi ole löytynyt ja vauva voikin muuten erinomaisesti, mutta tuo verenpaineasia halutaan vielä kunnolla selvittää ennen kotiuttamista. Eilinen päivä oli todella rankka, kun oli jo niin varma kotiinpääsystä ja sitten pitikin, taas kerran, palata tyhjän sylin kanssa kotiin. Toki tiedän, että on parempi että kaikki selvitetään perinpohjaisesti ennen kuin vauva päästetään kotiin, mutta silti harmittaa ja huolestuttaa.

Pieni toive on, että päästäisiin vielä viikonlopuksi kotiin. Nyt vain yritän olla toivomasta etukäteen liikaa, vaan katsoa tilannetta päivä ja hetki kerrallaan. Vauvan verenpaineita on nyt seurattu tehostetusti muutaman tunnin välein, että nähdään tuleeko enemmän niitä hyviä vai korkeita arvoja. Yksi vaihtoehto on nimittäin ihan vain sekin, että mittaukset eivät aina vain onnistu, koska vauvoilla pienikin liikehdintä voi nostaa paineita. 

Vaikka vauvan tilanne huolettaa, niin onneksi hän on kaikin puolin muuten hyvävointinen, ihana pieni aarre. Vauva tuntuu joka päivä tutummalta ja on vain niin kamalan rakas, ettei sitä pysty edes selittää sanoiksi. Tämä oli nyt tällainen pikapäivitys meidän tilanteesta, toivotaan että pian saataisiin vihdoin hyviä uutisia! Hyvää juhannusta kaikille!

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. Oon lukenut sun blogia nyt varmaan pari kuukautta. Onnea pienestä kauniista lapsesta, toivottavasti saatte pian aloittaa yhteisen elämän omassa kodissa ♡

  VastaaPoista
 2. Oon lukenut sun blogia nyt varmaan pari kuukautta. Onnea pienestä kauniista lapsesta, toivottavasti saatte pian aloittaa yhteisen elämän omassa kodissa ♡

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa juhannusta teille myös.♥
  Täällä peukut pystyssä, että pääsisitte viikonlopuksi kotiin. :)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa juhannusta teille myös.♥
  Täällä peukut pystyssä, että pääsisitte viikonlopuksi kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ei ihan juhannukseksi päästy, mutta sunnuntaina vihdoin!

   Poista
 5. Toivottavasti pääsette pian kotiin ! <3 Ihana kuva teistä :)

  VastaaPoista
 6. Voi että, toivon kamalasti että pääsette pian kotiin ja aloittamaan normaalin arjen. Paljon halauksia! xxx

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.