Uudet seurantakanavat blogille: Blogipolku ja Facebook


Kuten varmaan kaikki bloggaajat ja blogeja seuraavat tietävätkin, lopettaa Blogilista-palvelu toimintansa 1.6. alkaen. Harmi, sillä itselleni ainakin Blogilista on ollut kätevä väylä löytää uutta luettavaa haluamistani kategorioista, vaikka muuten sivustoa en varsinaisesti blogien seuraamiseen olekaan käyttänyt. Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa! Tässä vielä muistinvirkistykseksi, miten Kochanie-blogin seuraaminen onnistuu. Uusina kanavina Blogilistan jättämää tyhjiötä "korvaamaan" tullut Blogipolku sekä Facebook-sivut, jotka juuri eilen blogilleni loin. Tervetuloa seurailemaan!

 BLOGGER
Helppo väylä blogien seuraamiseen varsinkin, jos kirjoitat itsekin blogia bloggerin kautta.

Mielestäni mukavin tapa seurata blogeja. Uudet postaukset päivittyvät sivustolle automaattisesti ja mielenkiintoisten tekstien tallentamismahdollisuus on kätevä!

Uusi tuttavuus, mutta lupaavalta vaikuttaa. Sivuston ulkoasu ainakin Blogilistaa huomattavasti miellyttävämpi! Täälläkin uusien blogien löytäminen kategorioiden ja tagien avulla näyttäisi onnistuvan mukavasti.

♥ FACEBOOK
Tänne tulen lisäämään myös uudet postaukset ja mahdollisesti myös kaikenlaista muuta pientä extraa, mikä ei sitten ihan blogiin asti päädy. Täytyy katsoa mitä kaikkea keksin, kunhan olen ensin hieman tutustunut facebook-sivujen käyttömahdollisuuksiin.

♥ INSTAGRAM
Blogillani ei ole omaa instagram-tiliä, mutta henkilökohtaiselle tililleni päivittelen kuvia meidän arjesta. Kommentteihin saa myös mieluusti linkkailla omia instagram-tilejään!

Missä itse seuraat mieluiten blogeja?

xoxo Nelli

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kochanie • Theme by Maira G.