Sneak peek vihkikuviimme

Ensi kesän häitä ja silloin sitten varsinaisten hääkuvien ottamista odotellessa halusimme kuitenkin myös jo nyt kuvia muistoksi viimekuisen naimisiinmenomme kunniaksi. Itse vihkipäivänämme 16.4. saimme kyllä muutaman ihan kivan otoksen, mutta eivät ne kuvat nyt kuitenkaan ihan sellaisia olleet, jotka tekisi mieli kehyksiin laittaa. Tuona päivänä kuvaajina toimivat siis minun ja Kamilin äidit, joilla kamera ohjeistettuna pysyy juuri ja juuri kädessä... Jotain parempiakin kuvia oli siis saatava! Myös sellainen jäykkä studiopönötys olisi meidän molempien kauhu, joten onneksi ehdittiin sopia kuvaussessio Kamilin työkaverin Sofian kanssa vielä ennen meidän muuttoa Tampereelle! Kuvaukset tapahtuivat viime viikon maanantaina ja nyt ajattelin näyttää teillekin muutaman oman suosikkini noista kuvista.Ensimmäisenä kuvauspaikkana toimi meidän vanhan kodin läheisyydessä oleva ihana metsä. Meille oli tärkeää valita jokin rento kuvausympäristö, jossa molemmat viihtyisivät. Itse toivoin ympäristöksi luontoa, joko merimaisemaa tai metsää. Ilma oli epävakainen, joten ajattelimme metsän olevan hieman merenrantaa turvallisempi vaihtoehto ja olenkin näihin kuviin todella tyytyväinen! On muutenkin kiva, että kuvauspaikkana toimi jokin meille kummallekin rakas ja tärkeä ympäristö, ja metsä todellakin on sellainen. 
Sateen iskiessä siirryimme kuvaamaan sisätiloihin Kulttuuritehdas Korjaamolle. Kuvasimme ensin Ratikkamuseon puolella, mutta omiksi suosikeiksini nousivat kuitenkin nämä Vintillä otetut kuvat! Siellä on tuollainen todella kaunis ikkuna, jossa on värikäs Helsingin kartta. Se sopikin loistavasti taustaksi näille kuville, ja mietin, että näitä voisikin vielä muokata hieman enemmän niin, että meistä näkyisi vain silhuetit. 

Mitäs tykkäätte? Me ainakin olemme lopputulokseen kovin tyytyväisiä: nämä ovat meidän näköisiä kuvia ja tunnelma on sellainen kuten toivoimmekin. Emme juurikaan halunneet sellaisia perinteisiä poseerauksia, joissa katsotaan suoraan kameraan, sillä tarkoituksena olisi valita näistä muutamat kuvat, jotka kehystämme isompina kotimme seiniä koristamaan. Omaan naamaan voisi kyllästyä aika nopeasti, mutta tällaisiin kuviin ei niinkään. 

Kuvista vielä suuren suuri kiitos Sofia Lomakalle! Hänen nettisivuihinsa pääsee tutustumaan osoitteessa sohviblom.portfoliobox.me ♥ Pakko vielä antaa Sofialle erityismaininta myös siitä, että hänen kanssaan kuvaaminen sujui todella rennosti ja mukavasti. Tämä bloggaaja voi nimittäin aivan avoimesti myöntää sen, että en tunne oloani kaikkein luontevimmaksi kameran edessä... Mutta Sofian kanssa kuvaaminen oli oikein hauskaa!

xoxo Nelli

14 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.