Farkkutyttönä

Harvemmin sitä käy niin, että hiihtelisin menemään täysin samanlaisessa asussa useampana päivänä peräkkäin, mutta nyt on pakko myöntää, että tämä kuvassa näkyvä kokonaisuus valikoitui päälleni tänään jo toistamiseen. Kengätkin ovat samat kuin eilen enkä edes jaksanut vaihtaa toisenvärisiin farkkuihin - huulipuna sentään on eri! Olen nyt raskaana ollessani viihtynyt enimmäkseen mekoissa ja tunikoissa, koska ne ovat kasvavan mahan kanssa helppoja ja mukavia päällä. Olin kyllä mekkotyttö jo ennen raskautta, ja aika moni omistamistani mekoista ovat vieläpä olleet malliltaan sellaisia, että ne ovat sopineet hyvin päälle myös raskausaikana. Ei nyt aivan kaikki tietenkään, mutta kuitenkin riittävän moni, jotta en ole joutunut totaalisesti kyllästymään.
Housujen suhteen onkin sitten ollut enemmän ongelmia. Minullahan pomppasi masu esiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa raskautta, joten vanhoja housujani en ole voinut käyttää enää pitkiin aikoihin. Sittemmin olen ostanut peräti neljät erilaiset äitiyshousut, vaikka alkuun ajattelin pärjääväni maksimissaan yksillä. Nyt kaapista joka tapauksessa löytyy sekä siniset että mustat äitiysfarkut, että kahdet vähän rennommat housut, joita on mukava pitää esimerkiksi luennoilla istuessa ja ihan kotonakin. Olen tykännyt tosi pajon kaikista näistä äitiyshousuistani, mutta kuitenkin niiden käyttöaste on mekkojen rinnalla jäänyt verrattain pieneksi, sillä olen törmännyt toiseen ongelmaan: lähes kaikki omistamani yläosat ovat auttamattomasti liian lyhyitä tämän pallomahan kanssa. Olen koittanut kierrellä kauppoja sillä silmällä, mutta lopulta aina turhautunut, sillä melkeinpä kaikki omaa makua miellyttävät ja omaan tyyliin sopivat paidat vain yksinkertaisesti loppuvat kesken... Aina voi toki suunnata myös äitiysvaateosastolle, mutta minä en haluaisi ostaa kovin paljon pelkkiä raskausajan vaatteita, vaan jos jotain uutta ostan, niin niiden pitäisi mieluusti käydä vielä babyn synnyttyäkin.
Olen siis käyttänyt farkkuja aika harvakseltaan, koska en halua jatkuvasti yhdistää niitä niihin muutamaan sopivanpituiseen yksilöön, joita kaapistani löytyy. Viime Tampereen vierailun aikana löysin kuitenkin tämän kuvassa näkyvän kivan topin ja heti tekikin mieli laittaa taas farkut jalkaan! En tavallisesti käy ikinä Cubuksessa, mutta nyt päätin huvin vuoksi pyörähtää sielläkin, kun ikkunassa mainostettiin kaikkien vaatteiden olevan 30% alennuksessa. En normaalisti myöskään erityisemmin pidä printtipaidoista, mutta koska tämän topin teksti oli niin söpö ja hyvin aiheeseen sopiva, niin päädyin sen ostamaan huimalla viiden euron hinnalla. Ja tosiaan, mikä parasta: tässä topissa on (ainakin vielä toistaiseksi...) tarpeeksi pituuttakin. Ainoa hassu juttu tässä asussa on se, että jostain syystä maha näyttää puolet pienemmältä kuin mitä se oikeasti on!

Tässä simppelissä asussa viihdyin siis sekä eilen että tänään, kun piti käydä hoitamassa kaikenlaisia asioita kaupungilla. Eilen käytiin taas kerran maistraatissa, ja edistystä tapahtui jo sen verran, että ensi viikon tiistaina pitäisi nyt vihdoin olla kaikki paperit kunnossa naimisiinmenoa varten! Samalla reissulla löysin itselleni myös kauniin "häämekon", tai sanotaanko sitten vihkimismekon... Varsinaisia häitä tanssitaan nimittäin hieman myöhemmin ja silloin aion pukeutua sitten ihan oikeaan häämekkoon, mutta halusin myös tähän siviilivihkimistilaisuuteen jotain nättiä päällepantavaa. Tänään taas käytiin noutamassa Ipanaisen liikkeestä vihdoin meidän aikoja sitten tilaamat Tulan kantoreppu ja -liina! Olen ollut niistä huvittavan innoissani jo pitkään, joten varmasti tulen kirjoittelemaan aiheesta lisää vielä myöhemmin - viimeistään siinä vaiheessa, kun on kertynyt jonkun verran käytännönkokemustakin.
Nyt täytyykin sitten ottaa taas loppupäivä vain rauhallisesti, kun selkäkipu ja supistelut voimistuvat heti kun yrittää vähänkin puuhailla jotain sängyssä makoilua raskaampaa. Enpä kyllä taida kuitenkaan kovin rennosti osata ottaa, sillä huomenna meillä on aamun ohjelmassa ultra, ja jotenkin nämä edeltävät päivät menevät aina vähän jännittäessä. Ihanaa kuitenkin päästä näkemään taas pitkästä aikaa meidän vauva ja toivotaan, että kaikki on siellä pikkuisella niin kuin pitääkin!
Huomasitteko muuten mitään uutta blogin ulkoasussa? Innostuin eilen illalla hieman muokkailemaan sitä, ja vaikka kaikenlaista pientä hienosäätöä onkin vielä tehtävä ja ehkä banneriakin uusittava, niin itse ainakin tykkään tästä jo paljon enemmän kuin entisestä! Ostin ulkoasun pohjan Etsystä, kun omilla html-taidoillani en vain saanut aikaiseksi mitään sellaista mihin olisin voinut olla sataprosenttisen tyytyväinen. Siispä vajaan kympin hinta ei mielestäni ollut ollenkaan paha, ja pienillä muokkauksilla ulkoasusta saa kuitenkin tehtyä helposti omannäköisen. Mutta mitäs tykkäätte, onko parempi?

xoxo Nelli

4 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.