Uusia alkuja


KUKA

Blogin takaa löytyy 25-vuotias tyttönen, jonka elämä meni ihanasti sekaisin lokakuussa 2014 raskaustestin näyttäessä plussaa. 

Olen aina tiennyt haluavani äidiksi nuorena. Ensin piti kuitenkin vähän seikkailla, nähdä maailmaa, ottaa harha-askeleitakin, tanssia vieraissa kaupungeissa, kasvaa, opetella olemaan yksin ja sitten toisen kanssa. Työharjoittelussa Belgiassa vuonna 2011 rakastuin puolalaiseen poikaan nimeltä Kamil - meni muutama kuukausi, pakkasin laukkuni ja seilasin pelkkä menolippu taskussa rahtilaivalla tämän kotimaahan. Olen vähän sellainen, että seuraan sokeasti sydäntäni minne se käskeekään ja järki seuraa sitten hieman perässä, jos seuraa. Tätä päätöstä ei kuitenkaan ole tarvinnut katua! Puolassa asuimme vuoden kunnes muutimme yhdessä Suomeen, sillä pääsin yliopistoon opiskelemaan puolan kieltä ja hetken aikaa ajattelinkin, että isona minusta tulee slavisti. Kolmantena opiskeluvuotena ymmärsin, ettei yliopisto olekaan minun paikkani. Hetken aikaa ehdin pohtia, mitä sitten seuraavaksi tekisinkään, kunnes se raskaustesti antoi elämälle uuden ihanan tarkoituksen. Tällä hetkellä pidämme majaa Helsingissä, mutta ennen babyn syntymää olemme vielä muuttamassa takaisin omaan kotikaupunkiini Tampereelle, joten aika monta elämänmuutosta on edessä.

Esikoispojan laskettu aika on 30. kesäkuuta 2015, tätä kirjoittaessa eletään 24. raskausviikolla.

MITÄ

Blogissa seurataan tällä hetkellä erityisesti matkaani äidiksi, sillä raskaus ja vauva-jutut ovat saaneet pääni aivan sekaisin - pelkästään hyvällä tavalla kuitenkin! Täällä kirjoitellaan vauvanvaatteista ja raskausajan ihanuuksista/kummallisuuksista, mutta lifestyle-tyyppisesti myös vähän kaikesta muustakin. En siis halua lokeroitua pelkästään vain mammabloggaajaksi, sillä maailmasta löytyy vielä onneksi niin paljon kaikkea muutakin riemastuttavaa. Aika näyttää, mihin suuntaan blogi loppujen lopuksi lähtee kehittymään! 

Vauvajuttujen lisäksi tykkään esimerkiksi hyvästä ruuasta, tatuoinneista, kauniista vaatteista, kirpputoreista, hitaista aamuista, meidän borderterrierityttö Lalkasta ja siitä tunteesta, kun löytää uuden lempibiisin.

MIKSI

Olen kirjoitellut blogeja aikaisemminkin (ehkä muistatkin vanhat blogini Lilyssä ja bloggerissa?), mutta reilut puoli vuotta sitten pistin pillit pussiin ja jäin määrittelemättömän pituiselle tauolle blogimaailmasta kun tuntui, ettei aika eikä oikein enää mielenkiintoonkaan puuhaan silloin riittänyt. Nyt erityisesti raskauden myötä blogin pitäminen on alkanut taas kutkuttaa mielessä, sillä tarvitsin paikan jonne purkaa kaikki vauvahuuruiset ajatukseni ja samalla dokumentoida elämää ihan muutenkin vaan.

xoxo Nelli

12 kommenttia

 1. Nelli, tuo kuva on aivan ihastuttava! Ehdottomasti sellaista valokuvakehyksiin-matskua! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :* itse asiassa tää kuva olikin otettu vauvakirjaa varten, mutta se sopi mun mielestä hyvin myös esittelypostaukseen kun en halunnut laittaa mitään kämäistä kännykkäselfietä :D

   Poista
 2. Tiedätkö, olen miettinyt sinua aina silloin tällöin. On pitänyt monesti kirjoittaa sulle sähköpstia, kysellä mitä kuuluu. Ja sitten se on jäänyt :( Ehkä tänä viikonloppuna viimeksi mietin, että NYT kirjoitan sen viestin.
  Sitten avasin tämän. Ja näin tämän kuvan. Tuli itku.
  Paljon onnea <3

  ps. mulla on uusi blogi, ehkä tiedätkin siitä, liinabohemia.blogspot.com
  pps. tulen Tampereelle kesällä ja sitten haluan kyllä nähdä livenä!!! :) :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pps. Oli jo vähän ikävä! Haha jotenkin ihan hullun onnellinen olo teidän puolesta nyt!

   Poista
  2. voi että, ihana kuulla susta! mäkin olen miettinyt monta kertaa mitä sulle kuuluu, joten ihan parhautta että löysit tänne ja apua, multa on mennyt uusi blogisi ihan ohi! nyt heti lukemaan -->

   ja kiitos onnitteluista ♥ ehdottomasti nähdään vihdoin sitten kesällä! :*

   Poista
 3. Ihanaa, että olet takas ja hurjasti onnea teille molemmille! <3

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.