Maaliskuun kirppislöydöt

Olen käynyt aika laiskasti kirpputoreilla tässä kuussa, mutta jo niillä muutamallakin käynnillä tehnyt kyllä tosi kivoja löytöjä vauvan vaatekaappiin! Kirjoitin viimeksi, että seuraavaksi pitäisi etsiä nimenomaan kietaisubodyja, ja tulihan niitäkin sitten muutama löydettyä, vaikka se aika vaikealta tuntuukin. Taitavat olla monen muunkin odottajan hankintalistalla, sillä tavallisia bodyja kyllä löytyy pilvin pimein, mutta hyväkuntoiset (ja kivannäköiset) kietaisumalliset bodyt ovat kovin harvassa.

Kietaisubodyjen metsästys siis jatkuu yhä, vaikka nyt tosiaan muutama kiva yksilö jo löytyikin. Ennen seuraavia vauvanvaatehankintoja on kuitenkin tehtävä pieni inventaario ja selvitettävä itselleen, mitä kaikkea meiltä jo löytyy, ja minkälaisille ja ennen kaikkea minkä kokoisille vaatteille vielä on tarvetta. Tähän mennessä kun olen ostanut vaatteita vähän fiilispohjalla aina, kun nyt vain olen törmännyt hinta-laatusuhteeltaan hyviin vaatteisiin, joiden ulkonäkökin miellyttää silmää. Mutta oikeasti en tiedä yhtään, kuinka paljon meiltä jo löytyy mitäkin vaatetta! Sen kyllä osaan arvata, että niitä ihan pienimpiä, vastasyntyneen kokoisia vaatteita meillä on varmasti liian vähän. Jotenkin tuntuu, että aina haluaa ostaa mieluummin vähän isompia kokoja, kun ne pienet jää kuitenkin tosi nopeasti liian pieniksi. Mutta tarvitseehan se vauva ihan pikkuruisenakin jotain päällepantavaa... Saapa muuten nähdä, milloin äitiyspakkaus saapuu meille asti ja mitä kaikkea sieltä paljastuu. En ole halunnut kauhean tarkkaan tutustua etukäteen pakkauksen sisältöön, koska tuntuu kivemmalta pitää se yllätyksenä, ainakin näin ensimmäisen lapsen kohdalla! Muistan hyvin, kun sain pikkuveljen ollessani 9-vuotias ja miten jännittävää oli äidin kanssa avata äitiyspakkaus ensimmäisen kerran, kun ei yhtään tiennyt mitä kaikkea sieltä paljastuisi.

Mutta sitten niihin kirppislöytöihin...


Turkoosit potkarit: 1e, Kokkolan Kirpputorimarket
Siniset housut: 1e, Kokkolan Kirpputorimarket

Oltiin muutama viikko sitten minilomalla isovanhempieni luona Pohjanmaalla, ja yhtenä päivänä käytiin huvikseen myös Kokkolassa, kun sinne ei ole isovanhempieni kylästä kovin pitkä matka. Sillä reissulla käytiin kiertelmässä yhdellä kirpputorilla ja sieltä olisikin löytynyt paljon kaikkea kivaa. Huomasi kyllä eron moniin näihin pääkaupungin ylihinnoiteltuihin kirppiksiin verrattuna...Nuo Ivana Helsingin potkarit on mun mielestä tosi söpöt ja pirteän väriset! Törmäsin samoihin potkareihin jälkeen päin parilla muullakin kirppiksellä, joten mietin että ovatkohan ne tulleet jossain vanhassa äitiyspakkauksessa?  


Raidallinen haalari: 2e, Kokkolan Kirpputorimarket
Barbababa-housut: 2e, Kokkolan Kirpputorimarket

En kestä noita Barbababa-pöksyjä! Niin suloiset.


Kietaisubody: 0,50e, Kokkolan Kirpputorimarket
Ruskea body: 0,50e, Kokkolan Kirpputorimarket

Olen aiemminkin tuskastellut sitä, kuinka vaikeaa on välillä löytää sellaisia sukupuolineutraaleja vaatteita, jotka ei heti huuda tyttöä tai poikaa... Tai esimerkiksi pojille muun värisiä kuin sinisiä vaatteita. Nämä kaksi bodya oli mun mielestä tosi kivoja, ja etenkin tuosta ruskeasta tuli ihan Kamilin lemppari. Pakko myöntää, että kyllä meiltäkin löytyy jo paljon kaikkea vaaleansinistä (koska niitä nyt vain on niin paljon tarjolla), mutta mielelläni aina ostan muun värisiä vaatteita, kun vain sellaisia löydän.


Raidallinen haalari ja myssy: 2,20e, Kampin kirppis, Helsinki
Harmaat housut: 2e, Kampin kirppis, Helsinki

Kampin kirppiksellä kävin ensimmäistä kertaa nyt vasta hiljattain, eikä nyt tällä kierroksella ainakaan siellä ollut montaakaan pöytää, jossa olisi ollut vauvanvaatteita. Näiden lisäksi löytyi kuitenkin vielä pussi vauvansukkia 50 sentillä, mutta en nyt niitä alkanut kuvailemaan, vaikka suloisen pieniä ovatkin! 


Musta body: 1,50e, Kaivarin Kanuuna, Helsinki
Kietaisubody: 0,50e, Kirpputori Haikara, Helsinki

Tuo oikeanpuoleinen body on varmaan pienin vaatekappale, mikä meiltä tällä hetkellä löytyy. Aina kun hypistelen sitä käsissäni en voi uskoa, että vauva voisi oikeasti olla niin pieni! Monsteribody oli muuten vain niin hauska, että se tarttui mukaan. Olisi aika hauskaa, jos se menisi vauvalle vielä Halloweenina!


Turkoosi kietaisubody: 1,10e, Kirpputori Haikara, Helsinki
Sininen kietaisubody: 1e, Kirpputori Haikara, Helsinki

Niitä kietaisubodyja! Tykkään käydä lastenvaatekirppiksillä, kuten tuolla Haikarassa, koska niistä on paljon helpompi löytää sitä, mitä tarvitseekin. Tavallisilla kirppiksillä joutuu aina vähän etsimään kaiken muun seasta. 


Raidalliset housut: 1e, Kirpputori Haikara, Helsinki
Kuviolliset housut: 0,50e, Kirpputori Haikara, Helsinki


Body: 1,80e, Kirpputori Haikara, Helsinki
Paita: 1,10e, Kirpputori Haikara, Helsinki

Tällaisia siis tällä kertaa! Monet noista vaatteista kyllä kaipaavat kipeästi pesua ja silitystä, eivät näytä nyt kovin edustavilta kuvissa. Olen huomannut odottavani innolla muuttoa senkin takia, että pääsen sitten pesemään kaikki vauvanvaatteet, ripustamaan ne kuivumaan ja ihastelemaan kaikkea pientä, ja lopuksi viikkaamaan ne valmiiksi lipastoon odottamaan babyn saapumista. Harvemmin sitä oikein odottaa pyykkipäivää...
xoxo Nelli

5 kommenttia

 1. Sulosia vaaytteita oot löytäny. Ivana potkarit oli pakkauksessa mut en muista nyt vuotta. Olisko 2011 tai 2012 siihen kuului samanlainen bodykin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä vähän arvelinkin, kun niitä näkyi yhtäkkiä niin monella kirppiksellä :) ihanat kyllä!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoisia nuo vaatteet on? Tosi söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman vaihtelevasti, 56-68 taitaa olla pääsääntöisesti :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.