Aamiaisella Storyssa


Lisäsin sunnuntaina instagramiini kuvan, jossa luki, että

A Sunday well spent brings a week of content,

ja kyllä se siltä tuntuikin, että tavallistakin ihanamman sunnuntain jälkeen eiliseen maanantaihin herääminen ei tuntunut lainkaan niin ikävältä kuin miltä se aina toisinaan tuntuu. Lisäksi otimme muutenkin tavallista pehmeämmän laskun tähän alkavaan viikkoon, sillä päätimme kotona nautitun aamupuuron sijaan suunnata aamiaiselle kaupunkiin. Jotenkin tätä tapahtuu arkisin aivan liian harvoin, vaikka juuri silloinhan se piristää mieltä kaikkein eniten! 
Vanhan kauppahallin Story on yksi meidän lemppareita ja vakipaikkoja silloin, kun tekee mieli hyvää lounasta tai kahvia (etenkin lattea). Tunnelma hallissa on viihtyisä ja näköala merelle juuri sellainen, jota lounastamisen lomassa tekeekin mieli tuijotella. Olemme syöneet siellä nimenomaan lounasta monen monta kertaa, ja kaikki mitä olen siellä maistanut - aina kotoisasta silakkalaatikosta lähtien - on ollut joka kerta herkullista. Kuulemma ravintolan ruuissa hyödynnetään kauppahallista löytyviä raaka-aineita, siitä myös plussaa!
Tällä kertaa oli kuitenkin vuorossa aamupalan testaus. Päätettiin kumpikin maistaa paikan eggs benedictia lämminsavulohella ja lisäksi pöytään valikoitui sekalainen satsi muitakin herkkuja. Pari valmista aamupalamenua olisi listalla myös ollut, mutta tuntui kivemmalta koota ihan oma kombo. Tulimme siihen tulokseen, että kyllä meidän kotona raaudella keitetty aamupuuro voitti Storyn ohrapuuron, mutta muuten oltiin kyllä erittäin tyytyväisiä myös paikan aamiaistarjontaan. Maanantaiaamuna tunnelma hallissa oli vielä rauhallinen ja ehkä hivenen uninen, mutta pikku hiljaa esiin tuleva aurinko ja hyvä ruoka antoivat kyllä loistavan piristyspotkun päivälle ja koko alkavalle viikolle.
Haaveilen, että saataisiin Tampereelta asunto jostain melko läheltä keskustaa, jotta tällaisista hetkistä pääsisi nauttimaan useamminkin. Vaikka täällä Helsingissäkin meillä on hyvät yhteydet keskustaan, niin silti sitä kyllä vain useammin valitsee hieman pidemmät aamu-unet sen sijaan, että nousisi aikaisemmin ehtiäkseen kaupunkiin aamiaiselle. Saa nähdä miten käy - sain nimittäin eilen puhelimeeni viestin, että yksi meidän asuntohakemus on hyväksytty ja päästään torstaina sitä katsomaan. Asunto vaikuttaa kaikin puolin ihanteelliselta meille (ja keskustaankin on matkaa alle kaksi kilometriä), mutta ei olla nähty kuvia sisältä, joten se vielä hieman jännittää että vastaako asunto odotuksia vielä senkin puolesta. Sormet ja varpaat ristissä! Olisi niin ihana saada varmuus muuttopäivästä ja siitä, että meillä ylipäänsä on kämppä Tampereelta!  
xoxo Nelli

Ps. Kiitos kaikille ihanista kommenteista ensimmäiseen postaukseen ja kivaa, että monet vanhoistakin lukijoista on löytänyt tänne uuteen blogiin! Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille! Postausehdotuksia ja -toiveita otan mielelläni vastaan joko kommenttiboksiin tai meilillä nellikochanie[at]hotmail.com. Erityisesti raskaus- ja vauva-aiheisia toiveita olisi kiva kuulla - ja niihin aiheisiin palataankin sitten tämän kevyemmän aloituksen jälkeen seuraavassa postauksessa. :-) 

Pps. Jouduin vaihtamaan blogini url:n muotoon nellixo.blogspot.com, koska jostain syystä nellixoxo-osoitteella blogin seuraaminen bloglovinilla ja postausten päivittyminen takkuili todella pahasti! Mutta asian pitäisi olla kunnossa nyt --> Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kochanie • Theme by Maira G.